FRANCUSKI EKIP NASTAVLjA PRIČU O AFERI NAMEŠTALjKA: Krtica je sigurno Srbin

Izvor: Večernje novosti, 14.Okt.2018, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRANCUSKI "EKIP" NASTAVLjA PRIČU O AFERI "NAMEŠTALjKA": "Krtica" je sigurno Srbin

On je Srbin, sigurni smo. Već sumnjamo u jednu određenu osobu - prenosi "Ekip" reči neimenovanog "člana beogradskog kluba", koji pritom dodaje da "otkriveni profil" nema trenutne kontakte sa Crvenom zvezdom OD STALNOG DOPISNIKA: PARIZ NAVODNO nameštanje rezultata u utakmici Crvene zvezde protiv PSŽ i dalje izaziva interesovanje i podgreva maštu u Francuskoj. Dok LFP, organizacija koja upravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << organizovanjem profesionalnog fudbala u Francuskoj, daje punu podršku PSŽ, dotle "Ekip", koji je i pokrenuo celu aferu u javnosti, prenosi da Crvena zvezda oštro pobija optužbe, kao i da u Beogradu traje "potraga za krticom", odnosno famoznim izvorom koji je poslao dojavu UEFA. - On je Srbin, sigurni smo. Već sumnjamo u jednu određenu osobu - prenosi "Ekip" reči neimenovanog "člana beogradskog kluba", koji pritom dodaje da "otkriveni profil" nema trenutne kontakte sa Crvenom zvezdom. Prenose se i izjave Dušana Savića i Ivana Ćurkovića u vezi sa aferom koja danima puni medijski prostor. Pročitajte još: BIVŠI PREDSEDNIK PARTIZANA BRANI ZVEZDU: Ova afera služi da uguši lažne agente u belgijskom fudbalu- Doći sa pet miliona evra bi mogao samo neko ko je izašao iz ludnice ili je mnogo glup. Takvih nema u Crvenoj zvezdi. To je nezamislivo! Reč je, po meni, o ogromnoj laži nekoga ko ne voli Crvenu zvezdu i ko je ljubomoran na njene rezultate - rekao je, između ostalog, Savić. I bivši golman Sent Etjena je začuđen. - Ovakvi problemi postoje, videli smo šta se dogodilo u belgijskom fudbalu. Ali, dobro poznajem rukovodioce Crvene zvezne, i ne vidim ko bi se usudio i imao materijalnih sredstava da uradi tako nešto. Preduzeti jednu takvu inicijativu je van svake logike. Imam poverenja u francusko pravosuđe i imam apriori poverenje u rukovodioce Crvene zvezde. U svakom slučaju, potrebni su dokazi i da se ide do kraja - poručio je Ćurković. Pročitajte još: ZVEZDA NA UDARU FRANCUSKIH MEDIJA: Na Balkanu redovne mućke, postoji "kultura nameštanja" fudbalskih mečevaNAPOLI: ZVEZDA U PROBLEMU BEZ ikakve potrebe, verovatno iz nekih svojih interesa, u čitavu priču se petlja i Napoli, čiji je advokat Matija Grasani dao pristrasnu izjavu. - PSŽ je u minornom problemu, gotovo da i ne postoji. Međutim, srpski tim ima mnogo više razloga za bojazan. Ako istraga UEFA pokaže da je tu bilo nečega sumnjivog, onda stvarno ne vidim kako bi Zvezda mogla da izbegne drastičnu kaznu. Minimum je da bude izbačena iz takmičenja, a moguće je da kazna bude još drastičnija - izjavio je Grasani, pravni zastupnik Napolija, za dnevnik "Matino".
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zvezda ima podršku Zdravka Mamića, ovo je njegov savet srpskom šampionu!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 09:26

Iako i sam ima svojih problema, zbog kojih je morao da iz Hrvatske ode i BiH, Zdravko Mamić je pažljivo ispratio spekulacije oko utakmice PSŽ - Crvena zvezda i dao svoj komentar čitavog slučaja...Informacija koju je pre nekoliko dana lansirao francuski ''L'Ekip'', a u kojoj se spekuliše o eventualnoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.