FOTO: Sada je ONA zvezda konferencije na Marakani

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Sada je ONA zvezda konferencije na "Marakani"

Navijači su tražili da portparolka vodi "pres" i ta želja im je uslišena.

Foto: MONDO/Jovan Terzić

Lepe portparolke FK Vojvodina Beba Kružević i FK Crvena zvezda Tatjana Šajković postale su ovog leta regionalne zvezde, pa se i u Hrvatskoj pisalo o njima.

Ovog petka, nažalost, Beba nije vodila konferenciju Voše pred meč protiv Napretka, dok je Tanja zauzela svoje mesto kraj Vladana Milojevića i još jednom mu "otela slavu" bar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na tih pola sata.

Štaviše, navijači FK Crvena zvezda tražili su u najavi konferencije da ona najavi trenera, a klub je sa zvaničnog naloga potvrdio da će tako i biti.

Danas konferenciju vodi Tanja, očekujemo da ispratite.⚪️#fkczhttps://t.co/36UHcq8Jml

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 26, 2019

Tačno u 13 časova, ona je zaista najavila Milojevića, ali je ovog puta bila obučena "zatvorenije". Tačnije, obukla je klupsku majicu.

“Sa žaljenjem moram da kažem da ćemo izgubiti Branka jedan duži vremenski period, ali to sve treba da ojača prvenstveno njega, a potom i sve nas. Siguran sam da će se vratiti i ponovo biti sa nama”, rekao je šef Milojević povodom povrede našeg Jovičića.⚪️#fkczpic.twitter.com/cWLMZvYy7Y

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 26, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.