FOTO: Prva faca priprema - potpisala mu se Mia Kalifa!

Izvor: Mondo, 12.Jul.2019, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Prva faca priprema - potpisala mu se Mia Kalifa!

Ako niste čuli za Matea Pesina, koji je prošle sezone za Atalantu odigrao 13 mečeva, posle ovoga ćete ga sigurno zapamtiti.

Kada fudbaleri dolaze na pripreme foto-repoteri obično "love" skupe automobile, garderobu, neobične majice, cipele, ali u slučaju jednog igrača Atalante - ciljali su na torbu!

Po povratku sa odmora najveću pažnju u trening kampu tima iz Bergama privukao je mladi Mateo Pesina koji se na "prozivci" pojavio s "Pornhub" torbom- na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kojoj su bili potpisi najpoznatijih porno glumica.

Ovaj modni detalj postao je hit na društvenim mrežama, pa je tako Pesina lako zasenio mnogo poznatije igrače iz svog tima, ali ne samo iz svog.

Možete li da "pronađete" čiji su sve "potpisi" u pitanju?

Twitter Embed Code

We’ve seen a lot of different tote bag designs but this one is a first.

Matteo Pessina turns up to training rocking a PornHub bag that has apparently been signed by pornstars. Take it whatever way you like. pic.twitter.com/XjgfQl4a4J

— TCD (@theculturedivis) July 11, 2019

We’ve seen a lot of different tote bag designs but this one is a first. Matteo Pessina turns up to training rocking a PornHub bag that has apparently been signed by pornstars. Take it whatever way you like. pic.twitter.com/XjgfQl4a4J— TCD (@theculturedivis) July 11, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.