FOTO: Novi dresovi Čelsija, pogodak ili promašaj?

Izvor: Mondo, 02.Maj.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Novi dresovi Čelsija, pogodak ili promašaj?

Navijači se na društvenim mrežama pitaju šta predstavlja "šara" na plavim majicama, dok drugi dresove porede sa autobuskim sedištima.

Početak maja je deo sezone u kom vidimo rasplete u domaćim prvenstvima, ali i vreme kada klubovi "izbace" fotografije opreme za narednu takmičarsku godinu.

Posle Liverpula čiji vam se dres dopao, novu domaću garnituru prezentovao je i Čelsi, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama - tu su mišljenja mnogo više podeljena; >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od onih koji su oduševljeni, do onih koji ih porede sa "autobuskim sedištima".

Zanimljiva je "šara" na plavoj majici koja bi trebalo da predstavlja stadion "Stamford bridž". I ove sezone ima crvenih detalja, dok je tu "V" izrez i bele čarape...

Za promotera novih dresova izabran je Eden Azar, kao najbolji fudbaler ekipe, što su mnogi protumačili kao činjenicu da ostaje u Čelsiju, međutim sve je izvesnije da će Belgijanac možda samo jednom nositi novu opremu za sezonu 2019/20.

To bi trebalo da bude u meču poslednjeg kola tekuće sezone protiv Votforda.

Šta vi mislite?

Introducing our 2019/20 @nikefootball home kit! Get yours https://t.co/TJfP0JhBuG#ITSACHELSEATHINGpic.twitter.com/mq5cKQ7VT4

— Chelsea FC (@ChelseaFC) May 2, 2019

Ovo su reakcije navijača...

pic.twitter.com/DqTmAQiGNZ

— dae (@thedamongray) May 2, 2019

Congratulations nike. You have out done yourself. Just when i thought you can't get any worse! I don't like this at all.

— J (@Jay_CFC84) May 2, 2019

The club is going to bad to worse in everythings

— Chelsea FC (@OffcialCFC) May 2, 2019

actually its not so bad

— ΩỮ€€Ň ŞΔŇĐ¥ ' The 12th Woman' (@QueenSandy_CFC) May 2, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.