FOTO: Novi dres i na njemu SVE boje Mančester sitija

Izvor: Mondo, 25.Mar.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Novi dres i na njemu SVE boje Mančester sitija

"Građani" izbacili posebni dizajn opreme, koji je izazvao brojne komentare.

Foto: Instagram/mancity

Mančester siti je hteo i uspeo da se o njemu govori.

Šampion Premijer lige predstavio je u ponedeljak novu garnituru dresova, posebno osmišljenu u znak saradnje sa kompanijom "Nike".

Živopisni i raznobojni dres Mančester sitija osmišljen je kao "kolaž" svih dresova koje je poznata kompanija napravila u poslednjih šest godina, koliko proizvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << opremu "građanima".

Engleski klub je objasnio kako je nastao baš ovakav dres:

All the pieces of the jigsaw! ⚽️ pic.twitter.com/eZffwkrbhv

— Manchester City (@ManCity) 25. март 2019.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Novi dres i na njemu sve boje Mančester sitija (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 25.Mar.2019

"Građani" izbacili posebni dizajn opreme, koji je izazvao brojne komentare...Mančester siti je hteo i uspeo da se o njemu govori...Šampion Premijer lige predstavio je u ponedeljak novu garnituru dresova, posebno osmišljenu u znak saradnje sa kompanijom "Nike"...Živopisni i raznobojni dres Mančester...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.