FOTO: Nejmar u novom dresu PSŽ, samo za reklamu?

Izvor: Mondo, 01.Jul.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Nejmar u novom dresu PSŽ, samo za reklamu?

Pitanje je da li ćemo ga videti na terenu u njemu...

Od naredne sezone Pari sen Žermen će igrati u svetlijoj nijansi!

Ubedljivi šampion Francuske predstavio je novu domaću garnituru za takmičarsku 2019/20 koji je plave boje sa dve bele i crvenom "štraftom" po sredini, uz novog sponzora.

Zanimljivo je da je dresove predstavio Nejmar, koji je na izlaznim vratima kluba pošto je Barselona potvrdila da pregovora o njegovom povratku na "Nou Kamp", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali veoma je moguće da je reklama snimljena pre nego što je "puklo" između dve strane.

Naravno, uz to je Nejmar najveći "brend" Pari sen Žermena i bilo bi čudno kada Brazilac ne bi završio na reklami novog dresa...

Kako se vama čini?

⚡️It’s here! Check out the new @PSG_English jersey for the 1⃣9⃣/2⃣0⃣ season! Welcome @All#ICICESTPARISpic.twitter.com/UaDJwyaAVf

— Paris Saint-Germain (@PSG_English) June 30, 2019

/Novi TEGET dres Real Madrida koji će nositi i Luka Jović/

/Inter iznenadio, MINT za gostovanja/

/Juventus u CRVENO-BELOM naredne sezone!?/

/Barselona ima "šahovnicu" za domaću garnituru/

/Zaljubićete se u nove dresove Arsenala/

/Frankfurt kao FUZIJA Zvezde i Partizana/


/FOTO: Najlepši dresovi za narednu sezonu!/

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.