FOTO: Crno-crveno-beli Frankfurt!

Izvor: Mondo, 30.Jun.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Crno-crveno-beli Frankfurt!

Ajntraht odlučio da za "domaću" garnituru iskoristi sve tri boje...

Prethodne sezone Frankfurt je koristio crnu boju za domaće dresove, belu za gostujuće i crvenu za "treću" garnituru, dok se za narednu takmičarsku godinu sprema promena!

Ajntraht je objavio da će sve TRI pomenute boje, dakle crvena, crna i bela, biti iskorišćene na "primarnoj" uniformi za 2019/20, koji je napravila američka kompanija "Nike", a koji je izazvao pomešane komentare na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mrežama.

Neki su oduševljeni, a nekima se uopšte ne dopada...

Dres je inače napravljen povodom obeležavanje 120 godina od osnivanja kluba, a predstavljen je u prisustvu čak 20 hiljada navijača na stadionu Frankfurta.

Ovako bi otprilike izgledao dres kada bi se "pomešali" Zvezda i Partizan, a verovatno ćete ih često viđati i naredne sezone pošto su u Ajntrahtu ostali Filip Kostić i Mijat Gaćinović, u klub je stigao Dejan Joveljić, dok je tim napustio Luka Jović.

Šta vi mislite?

#SGEpic.twitter.com/WfU51ocaXY

— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng) June 30, 2019

/Novi TEGET dres Real Madrida koji će nositi i Luka Jović/

/Inter iznenadio, MINT za gostovanja/

/Juventus u CRVENO-BELOM naredne sezone!?/

/Barselona ima "šahovnicu" za domaću garnituru/

/Zaljubićete se u nove dresove Arsenala/


/FOTO: Najlepši dresovi za narednu sezonu!/

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.