FORMULA 1: Trka u Imoli sa navijačima, određen i broj gledalaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 16:48

FORMULA 1: Trka u Imoli sa navijačima, određen i broj gledalaca

Na programu 1. novembra.

Posle velike nagrade Rusije u Sočiju gde je bio prisutan određen broj gledalaca, slična situacija bi mogla da bude i na Velikoj nagradi Emilija Romanje koja će se voziti u Imola.

Biće to prva trka u Imoli posle 14 godina i biće prisutno 13 hiljada navijača. Trka u Sočiju bila je prva u sezoni na kojoj su bili prisutni gledaoci, a u Imoli će biti druga.

Za miran odlazak na reprezentativnu pauzu, Partizan bi morao da da savlada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Metalac danas (18.00) u Gornjem Milanovcu. Kvota na crno-bele je 1,45, a na pobedu gostiju bez primljenog gola (Sigurna pobeda) čak 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Metalac - Partizan.

Karte za Veliku nagradu Emilije Romanje u Imoli su skoro rasprodate. Ipak, još uvek postoji doza rezerve kada je u pitanju prisustvo publike u Imoli pošto se u Italiji ponovo pojavljuje sve više slučajeva korona virusa, pa nije nemoguće da Vlada Italije ponovo uvede zabranu javnog okupljanja. Ostaje da se vidi šta će se dešavati do 1. novembra kada je Velika nagrada Emilija Romanje na programu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.