Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FORMULA 1: Odložen novi sistem kvalifikacija

Novi kvalifikacioni sistem, koji ima cilj da podigne popularnost Formule 1, neće biti spreman za početak 2016. sezone.


Sistem kojim bi najsporiji vozači u određenom vremenskom intervalu ispadali u tri kvalifikaciona dela još uvek nije završen zbog složenosti softvera za merenje.
Prvi čovek Formule 1, Berni Eklston, je rekao da softver nije gotov, kao i da se očekuje da će biti spreman za trku u Španiji, koja je peta na kalendaru F1 šampionata.
Pripremila: Tanja Milovanović

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Formula 1: Odložen novi sistem kvalifikacija

Izvor: AutoBlog, 28.Feb.2016, 21:10

Novi kvalifikacioni sistem, koji ima cilj da podigne popularnost Formule 1, neće biti spreman za početak 2016. sezone. Sistem kojim bi najsporiji vozači u određenom vremenskom intervalu ispadali u tri kvalifikaciona dela još uvek nije završen zbog složenosti softvera za merenje. Prvi čovek Formule...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.