FJURI NIKAD BESNIJI: Prebiću Vajldera, a onda ide SPEKTAKL! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2020, 18:00

FJURI NIKAD BESNIJI: Prebiću Vajldera, a onda ide SPEKTAKL! (VIDEO)

Ogorčen.

Britanski bokser Tajson Fjuri otkrio je planove i sa kime će se boriti u predstojeća tri duela.

Još od ranije se zna će Fjuri naredni meč imati protiv Diontaja Vajldera, kada će po prvi put braniti WBC titulu, a zatim sledi dvostruki obračun protiv Entonija Džošue.

- Do kraja godine je sigurno revaš protiv Vajldera, a zatim imamo dva meča s Entonijem Džošuom - rekao je Tajson Fjuri.

Interesantno da su ostrvski mediji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pisali da bi Fjuri mogao da plati Dionteju da se skloni, ne bi li sa Džošuom odradio meč za apsolutnog prvaka sveta.

Šuškalo se o sumi od 10.000.000 funti, što je Fjuri ljutito demantovao.

- Ne dam novac da bi se neko sklonio. Novine su objavile da traži 10.000.000 funti. Radije ću ga ponovo prebiti i tako ću ga skloniti s puta. Do kraja godine ću ga ponovo prebiti i onda u 2021. godini idemo u najveću borbu u istoriji ja protiv Džošue - rekao je Tajson Fjuri.

Podsetimo, Britanac je 22. februara osvojio šampionski pojas protiv Vajldera, jer je "prebio" Amerikanca za 20 minuta provedenih u ringu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.