FIFA: Poznati nosioci grupa na SP

Izvor: Studio B, 17.Okt.2013, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA: Poznati nosioci grupa na SP

Međunarodna fudbalska federacija objavila je da će nosioci grupa na Svetskom kupu u Brazilu biti prvih sedam nacionalnih selekcija na novoj rang listi - Španja, Urugvaj, Nemačku, Argentina, Švajcarska, Belgija i Kolumbija - i domaćin šampionata Brazil.

To će, sasvim sigurno, ponovo uzburkati strasti, jer su se među nosiocima našle i reprezentacije koji nikako ne bi mogle da se svrstaju u fudbalske velesile. 

Činjenica da među nosiocima nema, na primer, Holandije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Italije i Engleske, svakako još jednom dovodi u pitanje svrsishodnost rang liste FIFA, a u svakom slučaju metod koji se koristi prilikom njenog sastavljanja. 

Nosioci prilikom žrebanja baraža biće reprezentacije: Hrvatske, Grčke, Portugalije i Ukrajine, a protivnici će im biti Francuska, Švedska, Rumunija i Island.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.