FIBA i FIBA Evropa donirale 100.000 evra pomoći

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Maj.2014, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA i FIBA Evropa donirale 100.000 evra pomoći

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) i njen sektor za Evropu – FIBA Evropa donirale su 100.000 evra kao pomoć za poplavama ugroženo stanovništvo u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, objavljeno je na sajtu te organizacije.
– Tri balkanske zemlje su pogođene humanitarnom krizom zbog najgorih poplava koje su ih zadesile u više od jednog veka. Sve je stalo, uključujući i košarkaške utakmice, a hale >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u Beogradu, Arena i Pionir, u kojima igraju Partizan i Crvena zvezda, pretvorene su u skloništa za žrtve poplava. Fiba i Fiba Evropa će dopirneti pomoći sa 100.000 evra – navodi se na sajtu FIBA.
Generalni sekretar FIBA i član Međunarodnog olimpijskog komiteta Patrik Bauman i predsednik Fiba Evropa Turgaj Demirel rekli su da je „sada vreme da se košarkaški svet ujedini i da učini sve kako bi se pomoglo ugroženima”.
Generalni sekretar FIBA Evropa Kamil Novak istakao je da takve tragedije moraju svima da budu podsetnik šta su pravi prioriteti.
Ovakve tragedije nas podsećaju da je košarka samo igra. Postoje mnogo važnije stvari u životu i važno je da se svi bavimo stvarima sa kojima su suočena naša braća u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini i da im pružimo odgovarajuću pomoć – rekao je Novak.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIBA i FIBA Evropa donirale 100.000 evra pomoći

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2014

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) i njen sektor za Evropu - FIBA Evropa donirale su 100.000 evra kao pomoć za poplavama ugroženo stanovništvo u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, objavljeno je na sajtu te organizacije. .. .."Tri balkanske zemlje su pogođene humanitarnom krizom zbog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Balkanu od FIBA 100.000 evra

Izvor: Mondo, 28.Maj.2014

Svetska i evropska košarkaška federacija uputile su pomoć poplavama ugroženom stanovništvu u Srbiji, Bosni i..

Nastavak na Mondo...

FIBA donirala 100.000 evra za ugrožene u poplavama

Izvor: Press, 28.Maj.2014

"Tri balkanske zemlje pogođene su humanitarnom krizom zbog poplava i klizišta, u kojima je stradalo više od 50 osoba a na desetina hiljada izgubilo svoje domove. Svakodnevni život je stao, uključujući i košarku, a dvorane u kojima utakmice igraju Partizan i Crvena zvezda, Kombank Arena i Pionir,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.