FERARI: Domenikali podneo ostavku

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Apr.2014, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FERARI: Domenikali podneo ostavku

Direktor Ferarija Stefano Domenikali podneo je ostavku posle šest godina provedenih na toj funkciji zbog lošeg početka sezone u šampionatu Formule jedan.
(FOTO: formula1.ferrari.com )
Vreme je da se napravi važna promena. Kao šef ja preuzimam odgovornost za situaciju u timu – rekao je Domenikali.
Njega će na toj funkciji zameniti Marko Matiači, predsednik Ferarija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za Severnu Ameriku.
Ferari se, kako se navodi u saopštenju, zahvalio Domenikaliju što je bio u timu pune 23 godine.
Domenikali je 2008. godine na funkciji direktora zamenio Žana Toda i u prvoj sezoni je uspeo da osvoji titulu u konkurenciji konstruktora. Međutim, ekipa pod njegovim vođstvom nije uspela da se okiti titulom u konkurenciji vozača.
Ferari nije zabeležio pobedu u šampionatu Formule jedan još od trijumfa Fernanda Alonsa na Velikoj nagradi Španije pre više od skoro godinu dana, što je najlošiji rezultat tog tima u poslednjih 20 godina.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ferrari bez direktora: Domenikali podneo ostavku

Izvor: AutoBlog, 14.Apr.2014

Direktor Ferarija Stefano Domenikali podneo je ostavku posle šest godina provedenih na toj funkciji. On je italijanski tim napustio zbog lošeg početka sezone. "Vreme je da se napravi važna promena. Kao šef ja preuzimam odgovornost za situaciju u timu", rekao je Domenikali. Njega će na toj funkciji...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.