FENOMENALNI DUCI: Lajović preokretom pobedio Nišikorija  (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FENOMENALNI DUCI: Lajović preokretom pobedio Nišikorija (FOTO)

Naredni protivnik pobednik meča Kirjos- Bublik.

Dušan Lajović je ostvario jednu od najvažnijih pobeda u karijeri. Savladao je Nišikorija u drugom kolu Mastersa u Majamiju. Lajoviću je ovo treći put u karijeri da je savladao igrača iz prvih deset.

Prvi set je pripao Japancu (6:2), ali posle toga je naš as preuzao kontrolu nad mečom i bilo je jasno da je pobeda vrlo moguća.

.@Dutzee (Dusan Lajovic) d. No. 6-ranked and 2016 @MiamiOpen finalist #Nishikori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 26 62 63 to reach 3R. It is the Serb's 3rd career Top 10 win (d. No. 6 Del Potro in '18 @MutuaMadridOpen, No. 8 Dimitrov '18 @ChinaOpen).

— ATP Media Info (@ATPMediaInfo) March 22, 2019

U drugom setu je bilo 6:2 za Lajovića iako je čak jednom i izgubio servis.

Odlučujući set je do rezultata 3:3 izgledao kao da neće biti brejkova, ali tada je Duci vezao tri gema (dva na servis Japanca) i došao do zaslužene pobede.

U narednom kolu igra protiv pobednika meča Kirjos - Bublik. Očekuje se da će igrati protiv Australijanca, ali i Kazahstanac ima svoje šanse pogotovo ako Kirjos ne bude u svom elementu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska odbojkašica Ana Danesi.

Amazing relax in Thailand! 🇹🇭🌏

Објава коју дели Anna Danesi (@annadanesi) дана 21. Авг 2017. у 10:26 PDT

🌊🐙

Објава коју дели Anna Danesi (@annadanesi) дана 25. Јул 2018. у 4:26 PDT

Io sono Marzo 🌼🌸🌺 Il nostro calendario @imocovolley è stato realizzato da @studioperazza, i fondi raccolti dalla vendita saranno devoluti ai reparti di pediatria dell'ospedale di treviso-ULSS22 quindi.. perché non acquistarlo su www.calendarioperazza.it o al Palaverde da metà dicembre? 😊

Објава коју дели Anna Danesi (@annadanesi) дана 28. Нов 2018. у 1:51 PST

Објава коју дели Anna Danesi (@annadanesi) дана 24. Апр 2016. у 10:10 PDT

🌻🍃

Објава коју дели Anna Danesi (@annadanesi) дана 27. Сеп 2016. у 4:12 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.