FED KUP: Моgu li Srpkinje na tron? (ANKETA)

Izvor: Mondo, 02.Nov.2012, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FED KUP: Моgu li Srpkinje na tron? (ANKETA)

Naše reprezentativke imaju priliku da predstojećeg vikenda u Pragu osvoje prvi trofej Fed kupa u istoriji. Poslušajte kakve im šanse daju Beograđani i iznesite svoj stav.

Ana Ivanović, Jelena Janković, Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić imaće priliku da 3. i 4. novembra ispišu stranice teniske istorije.

Poput Dejvis kup reprezentativaca pre dve godine, i one su na korak od osvajanja trofeja Fed kupa. Momci su uspeli, da li će i one?

Iako pehar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nisu uspele da podignu ni kada su bile značajno bolje rangirane, u duelu sa Čehinjama imaće veliku priliku.

"Zajedno ćemo do trofeja", poručila je Ana Ivanović, "Obradovaćemo narod", najavila je Jelena Janković, "Baš bi bio bedak da izgubimo", naglas pomislila Aleksandra Krunić.

Kratak osvrt na istoriju tog takmičenja pogledajte OVDE, a čujte šta Beograđani misle o šansama Srpkinja.

Srbija će u Pragu, 3. i 4. novembra, pokušati da postane četrnaesta zemlja koja se dokopala trofeja Fed kupa.

Šta mislite, mogu li Ana, Jelena, Bojana i Aleksandra do trofeja?

(MONDO, foto: Beta/Srđan Stevanovic/DS)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.