FANOVI U PANICI: Valentino Rosi saopštava da li završava karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 10:35

FANOVI U PANICI: Valentino Rosi saopštava da li završava karijeru

Doktor donosi veliku odluku.

Legendarni Valentino Rosi saopštiće danas u 16 časova hoće li nastaviti ili okončati bogatu karijeru. Italijanski motociklista zakazao je konferenciju za medije na Red Bul Ringu u četvrtak u 16 časova. Na njoj će saopštiti odluku o nastavku karijere.

‘Doktoru’ na kraju ove sezone ističe ugovor sa Jamahom, a iz Petronasa su već najavili da saradnju neće nastaviti.

Valentino Rossi has called an exceptional >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << press conference at 3.15pm BST.

It's time to find out what the future holds...#VR46Decision pic.twitter.com/F0YtpOC7BA

— MotoGP on BT Sport (@btsportmotogp) August 5, 2021

Kako su preneli inostrani mediji, devetostruki svetski šampion ima samo jednu opciju za nastavak karijere – da vozi za svoj Aramko VR46 Dukati tim, koji će naredne godine imati dva mesta u šampionatu. Ukoliko se to obistini, Rosi će se vratiti na Dukati posle devet godina.

Na papiru, Partizan ima teži posao u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije (Soči), nego što će ga, ako prođe, imati u plej-ofu (ide na pobednika dvomeča Santa Klara - Olimpija). Danas (18.00) u Rusiji crno-beli će probati da dođu do povoljnog rezultata pred revanš - kvota na keca je 2,55, na iks 3,20, a na dvojku 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Soči - Partizan.

Tokom trofejne karijere ‘Doktor’ je osvojio sedam titula u najjačoj kategoriji – tri sa Hondom i četiri sa Jamahom – poslednju još 2009. godine, a uz to je po jednom bio šampion u klasi do 125 i 250 kubika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rosi danas objavljuje: Nastavak karijere ili kraj

Izvor: N1 televizija, 05.Avg.2021

Legendarni Valentino Rosi saopštiće danas u 16 časova hoće li nastaviti ili okončati bogatu karijeru.

Nastavak na N1 televizija...

Rosi: Mnogi ne bi znali za MotoGP da nije bilo mene

Izvor: B92, 05.Avg.2021

Legendarni Valentino Rosi na kraju sezone završiće uspešnu karijeru...Ovaj 42-godišnjak, sedmostruki osvajač MotoGP-a, govorio je o karijeri, ali i popularnosti koju je ovaj sport stekao zahvaljujući njemu..."Tokom karijere imao sam mnogo teških trenutaka, ali oni koji su nezaboravni su tri najvažnije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.