Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2015, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA KUP: Liverpul ćorcima na Blekburn

Liverpul i Blekburn su odigrali 0:0 na Enfild roudu, u četvrtfinalu Kupa Engleske.

Domaćin je više pretio, ali su samočetiri šuta išla u okvir gola. Srpaki reprezentativac lazar Marković igrao je za Crvene do 59. minuta, kada je umesto njega na teren ušao Mario Baloteli. Golova nije bilo, a meč protiv drugoligaša koji se odlično držao, obeležila je nezgodna povreda Martina Škrtela. On je već u trećem minutu žestoko pao na desno rame i na nosilima je iznesen sa terena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> U polufinalu FA kupa ranije se plasirala Aston Vila, dok su nerešeno igrali i Bredford Reding, pa ih očekuje revanš 16. marta. 
Poslednji meč igra se u ponedeljak, sastaće se konkurenti u borbi za Ligu šampiona u Premijer ligi, Mančester Junajted i Arsenal.
 
hotsport.rs       

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Liverpul bez pobede protiv drugoligaša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2015

Fudbaleri Liverpula igrali su danas na domaćem terenu protiv Blekburna nerešeno 0:0 u četvrtfinalu engleskog FA kupa, tako da će biti odigrana nova utakmica na terenu drugoligaškog kluba...Napad Liverpula danas nije ispunio očekivanja navijača. Srpski reprezentativac Lazar Marković igrao je do...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.