Evrogolom pobedili Ajaks treći put zaredom! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2020, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrogolom pobedili Ajaks treći put zaredom! (video)

Jedna od najlošijih partija ove sezone.

Fudbaleri Ajaksa doživeli već četvrti poraz u sezoni, pošto je danas na svom stadionu slavio Herakles rezultatom 1:0, u 23. kolu Eredivizije.

Ne može mnogo timova u Holandiji da se pohvali činjenicom da tri puta u nizu pobede veliki Ajaks na svom stadionu, a od danas je to - Herakles!

Nakon što su prethodna dva puta pobedili Ajaks rezultatima 1:0 i 2:1, danas im je opet bio dovoljan jedan pogodak za veliki trijumf.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
I to nije bio bilo kakav pogodak, jer je Desers u 77. minutu postigao strašan gol, volej udarcem sa 20 metara. Ovaj sjajan pogodak pogledajte OVDE.

Ajaks je u finišu pokušavao da dođe makar do boda, ali je Ten Hagov tim danas bio ispod svih očekivanja.

I pored poraza, Ajaks ostaje lider Eredivizije sa 53 boda, tri više od AZ Alkmara, dok je Herakles u sredini sa 32.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gol i asistencija za Kolarova, "poker" Rome! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2020

Strašna Roma, ponovo rade Kolarov i Džeko..Fudbaleri Rome pobedili su na svom Olimpiku ekipu Lećea rezultatom 4:0 (2:0) u 25. kolu Serije A...Kapiten naše reprezentacije Aleksandar Kolarov postigao je pogodak za kraj, u 80. minutu, a prethodno je kao na tacni proigrao i Džeka za 3:0. Treba istaći...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.