Evrogol Darka Lazovića koji mnogo vredi! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrogol Darka Lazovića koji mnogo vredi! (video)

Početak vanrednog, 10. kola Serije A u znaku je srpskog reprezentativca!

U prvoj utakmici 10. kola Serije A, Verona je kao gost savladala Parmu rezultatom 1:0.

Junak trijumfa je reprezentativac Srbije Darko Lazović, koji je u 10. minutu postigao jedini gol, i to kakav! Posle akcije gostiju po levoj strani, lopta na kraju dolazi do Lazovića na nekih dvadesetak metara od gola, odakle je nekadašnji Zvezdin fudbaler uputio neodbraniiv projektil pod prečku, u gornji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << desni ugao gola golmana Sepea.

U nastavku meča, Žervinjo je propustio nekoliko prilika da Parmi donese izjednačenje, a mogao je i Lazović još jednom da zatrese mrežu u 66. minutu, kada je loptu poslao pored stative.

Završnica meča protekla je u znaku domaćina, a prilike za izjednačenje propuštali su Darmijan, Dermaku i Karamo...

Verona je izdržala, sačuvala minimalnu prednost i upisala treću pobedu od početka sezone, ujedno i prekinula mini-seriju od dva vezana poraza. Parma je pretrpela peti poraz.

Program se nastavlja večeras od 21 čas, kada se sastaju Breša i Inter.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lazovićev projektil dovoljan za trijumf Verone, Inter ponovo na vrhu

Izvor: RTS, 29.Okt.2019

Fudbaleri Verone osvojili su tri boda na gostovanju Parmi, a jedini gol na meču postigao je srpski fudbaler Darko Lazović. . Meč je, ispostavilo se, rešen u desetom minutu meča. ..Snažan, fenomenalan udarac Lazovića...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.