Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2020, 20:28

Evo ti dres, samo molim te nemoj da me udaraš više

Kako je Pablo Alvarez “prebio” Ronaldinja

Ime Pablo Alvarez ljubiteljima fudbala verovatno ne znači previše. Argentinac je karijeru počeo u rodnoj zemlji, nastupao za Boku i Estudijantes da bi se 2008. godine preselio u Kataniju, gde je u to vreme vladao trend dovođenja argentinskih fudbalera. Kako se Alvarez nije preterano isticao fudbalskim kvalitetima (igrao je desnog beka), potrudio se da ga upamte po nečemu drugom - batinama-

Posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ga je po “batinama” dobro zapamtio Ronaldinjo koji je čak morao da ga “podmiti” kako bi Argentinac prestao.

Imam jednu anegdotu sa Ronaldinjom. Kada smo završilo prvo poluvreme između Milana i Katanije na San Siru, krenuli smo ka svlačionici i on mi je prišao. Skinuo je dres i rekao mi: 'Uzmi, Alvarez. Molim te, nemoj da me udaraš više', i dao mi dres”, priseća se Alvarez u intervjuu za Crack Deportivo.

Nije to bio onaj stari Ronaldinjo, karijera mu je već tada bila u laganom padu, ali i takav, za Alvareza je bio nezaustavljiv.

“Bilo je nemoguće zaustaviti ga, na zemlji, u vazduhu, bio je besprekoran. Jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala.”

Potom se Alvarez preselio u Španiju, tačnije Saragose, gde je takođe imao zanimljiv susret sa jednim od najvećih u istoriji – Lionelom Mesijem.

“Slićna situacija dogodila mi se i sa Mesijem. Zamolio sam ga da pređe na drugu stranu, kako se ne bih sramotio pred sunarodnikom, a on je počeo da se smeje. Imam i njegov dres kod kuće takođe”, otkriva Agentinac koji je posle Saragose promenio brojne klubove u domovini, a trenutno je slobodan igrač.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.