Evo šta Karlo Anćeloti kaže od pobedi Zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2018, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta Karlo Anćeloti kaže od pobedi Zvezde

O uspehu fudbalera Crvene zvezde nad ekipom Liverpula u grotlu Marakane priča se i ovog jutra. Sledeći protivnik izabranika Vladana Milojevića u elitnom takmičenju biće Napoli, 28. novembra, kad ih očekuje putovanje u Italiju.

Napoli je u dva duela sa Pari Sen Žermenom ostao neporažen i posle četvrtog kola Lige šampiona deli prvo mesto u grupi sa Liverpulom.

Trener Napolitanaca Karlo Anćeloti se posle jučerašnjeg remija sa Svecima osvrnuo i na iznenađenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koje se dogodilo u Beogradu.

- Veoma sam srećan jer sada imamo malu prednost u odnosu na jedan od najboljih timova u Evropi. Iskreno, nisam očekivao da će Liverpul izgubiti u Beogradu. Sada se i Crvena zvezda uključila u borbu za prolazak dalje i grupa ne može biti teža - rekao je Anćeloti.

Napoli i Liverpul imaju po šest bodova u grupi C, sledi PSŽ sa pet, pa Crvena zvezda sa četiri boda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.