Everton dobio novo pojačanje

Izvor: B92, 29.Avg.2023, 23:54

Everton dobio novo pojačanje

Portugalski fudbaler Beto karijeru će nastaviti u Evertonu, preneo je engleski klub.Beto u Everton stiže iz Udinezea u transferu vrednom 35 miliona evra.

"Kada klub poput Evertona pokuša da vas kupi u januaru, a zatim se vrati sledećeg leta, imate utisak da vas zaista želi, što mi je olakšalo odluku. Ovde je igrao i moj idol Samjuel Eto što dodatno sve čini još posebnijim", izjavio je Beto za klupski sajt.

Beto (25) je za dve godine u Udinezeu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postigao 21 gol u Seriji A, a sa Evertonom je potpisao četvorogodišnji ugovor.

"Impresionirao je u vrhunskoj ligi poput Serije A. On je igrač sa mnogo kvaliteta", izjavio je trener Evertona Šon Dajč.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Everton doveo napadača Udinezea za 35 miliona evra

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Avg.2023, 12:19

Beto je u Seriji A postigao 21 pogodak Doskorašnji fudbaler Udinezea, Beto, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Evertonom. Ovu informaciju potvrdio je i engleski klub putem svojih javnih glasila. Ovaj 25-godišnji fudbaler proveo je dve sezone u Italiji i u Serija A je uspeo da postigne 21 gol....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.