Euforija u Italiji - debituje CR7, protiv Juvea

Izvor: Mondo, 12.Avg.2018, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euforija u Italiji - debituje CR7, protiv Juvea

Sve je spremno za prvi nastup Kristijana Ronalda u dresu Juventusa.

Kristijano Ronaldo odigraće ovog nedeljnog popodneva prvu utakmicu u dresu Juventusa, i to protiv rezervnog tima "stare dame".

Tradicionalna prijateljska utakmica dve ekipe "bjankonera", koja se igra pred početak svake sezone još od 1955. godine, zakazana je za 17 časova u Viljar-Perozu, mestašcu sa 4.000 stanovnika nedaleko od Torina.

Duel A i B ekipa Juventusa privlači mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pažnje.

Na stadionu će se naći svi bitni ljudi iz kluba, ali će pažnja biti usmerena samo na Ronalda, koji je ovog leta stigao iz Real Madrida.

Nakon produženog odmora zbog nastupa na Svetskom prvenstvu u Rusiji, popularni CR7 tek nedavno pridružio se novim saigračima, tako da još nije debitovao za novi klub.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.