Eto osuđen na 22 meseca  mora da plati četiri miliona evra

Izvor: B92, 21.Jun.2022, 17:46

Eto osuđen na 22 meseca " mora da plati četiri miliona evra

Bivši kamerunski fudbaler Semjuel Eto osudjen je u Španiji na uslovnu kaznu zatvora zbog utaje poreza u vreme dok je igrao u Barseloni, saopštio je španski sud.

Eto je osudjen na 22 meseca uslovno i vratiće skoro četiri miliona evra duga.

Kamerunac je izbegao izdržavanje kazne jer u Španiji kazne kraće od dve godine mogu biti uslovne za one koji su prvi put počinili krivično delo.

Eto je igrao za Barselonu od 2004. do 2009. godine, pomažući tom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << timu da osvoji dve titule u Ligi šampiona i tri trofeja španske lige.

On je trenutno predsednik Fudbalskog saveza Kameruna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Eto uslovno osuđen na 22 meseca zatvora

Izvor: Radio 021, 21.Jun.2022

Bivši kamerunski fudbaler Semjuel Eto osuđen je u Španiji na uslovnu kaznu zatvora zbog utaje poreza u vreme dok je igrao za Barselonu, saopštio je danas španski sud.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.