Eto: Teško je biti umetnik na lošim terenima

Izvor: Blic, 09.Apr.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eto: Teško je biti umetnik na lošim terenima

Najplaćeniji fudbaler Anžija iz Mahačkale Samjuel Eto rekao je da su loši tereni u Rusiji krivi što na poslednjih pet utakmica nije postigao gol.

Kamerunac, koji je pre godinu dana iz Intera prešao u Anži za blizu 28 miliona dolara, poslednji put bio je strelac 27. novembra i to iz penala.

"Za mene je najvažnije da igramo na dobrim terenima, onda će golovi doći. Ruska liga je kvalitetna. Problem su, međutim, tereni i u takvim uslovima je teško igrati. Možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se nosimo sa svim ekipama", rekao je Eto.

Anži je trenutno sedmi na tabeli, iako vlasnik kluba milijarder Sulejman Kerimov očekuje mnogo više od tima koji sa klupe predvodi legendarni holandski trener Gus Hidink.

"Teško je biti umetnik na lošim terenima. Svi će biti na dobitku ukoliko se uslovi za igru poprave", dodao je Eto.

Eto je u dosadašnjem delu sezone odigrao 11 utakmica i postigao osam golova.

Povezane vesti: Samjuel Eto: Hvala navijačima na dobrodošlici

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.