Eto: Derbi protiv Milana neće odlučiti prvenstvo

Izvor: Blic, 02.Apr.2011, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eto: Derbi protiv Milana neće odlučiti prvenstvo

Kamerunac Semjuel Eto naglasio je da ne očekuje da će derbi meč Serije A između Intera i Milana odlučiti prvenstvo.

"Derbi je utakmica koja za nedelju dana može promeniti kurs šampionata u drugom smeru. Posle njega će biti još sedam mečeva do kraja i samo poslednja četiri će odlučiti prvaka. Mislim da je Milan favorit za titulu", rekao je iskreno Eto.

Napadač Intera je dodao kako mu je drago što Pipo Inzagi neće igrati protiv njih jer zna o kakvom se fudbaleru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radi.

"Odlično je što moj dobar prijatelj Pipo neće biti na raspolaganju Alegriju. On je jedan od najboljih napadača sveta koji vam daje golove kada ih najmanje očekujete", rekao je Eto.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SERIJA A: Trka do poslednjeg daha

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Apr.2011

U subotu je na programu milanski derbi, rosoneri žele da dokažu da nisu u krizi, a šampion da je spreman da osvoji šesti pehar za redom. . Trka za titulu šampiona Italije bi mogla da bude najzanimljivija u poslednjih nekoliko godina pošto osam kola pre kraja Milan, Inter i Napoli imaju realne šanse...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.