Ešli Kol: Ista želja sa Čelsijem - trofeji

Izvor: Mondo, 22.Jan.2013, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešli Kol: Ista želja sa Čelsijem - trofeji

Zvanično: Ešli Kol produžio ugovor sa Čelsijem na još jednu godinu. "Hteo sam da ostanem ovde jer uvek idemo na trofeje".

Kao što je najavljeno, Ešli Kol je produžio ugovor sa Čelsijem na još jednu godinu i tako navijačima skinuo bar jednu brigu sa vrata.

Druga se zove Frenk Lampard, kome, kao i Kolu, tekući ugovor sa čelsijem ističe ovog leta, ali još nema naznaka da će i on postupiti kao saigrač iz odbrane.

Praksa gazde Čelsija Romana Abramoviča >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je da igračima iznad 30 godina bude ponuđeno produženje ugovora po godini.

Dakle, Kol je u svojoj 32. godini odlučio da ostane na sigurnom. Došao je u Čelsi 2006. godine iz Arsenala i od tada je nezamenljiv šraf u ekipi sa Stamford bridža.

"Moja želja je bila da ostanem u Čelsiju. Počinjem svoju osmu sezonu u Čelsiju, gde je uvek cilj napad na trofeje. Ispunio sam sve snove u Čelsiju, osvajao trofeje, ali želja da pobeđujem i da nastavim da podižem trofeje me nije napustila", rekao je Kol.

U prethodnih sedam godina, levi bek je sa Čelsijem osvojio titulu prvaka Evrope, titulu prvaka Engleske, Liga kup i čak četiri FA kupa. Sa tri FA kupa koje je osvojio sa Arsenalom to ga čini najtrofejnijim fudbalerom tog takmičenja u istoriji

Kol je odigrao 293 utakmice za Čelsi i postigao je sedam golova.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kol produžio ugovor sa Čelsijem

Izvor: B92, 22.Jan.2013

Odbrambeni fudbaler Čelsija Ešli Kol potvrdio je u utorak da je potpisao novi jednogodišnji ugovor i da će ostati u timu Plavaca' do leta 2014. godine..."Drago mi je što ću odigrati i svoju osmu sezonu u Čelsiju. Sjajne stvari su mu se desile u ovom klubu i uživam da dolazim na trening svaki...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.