Eriksen se javio iz bolnice: Osećam se dobro

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2021, 10:38

Eriksen se javio iz bolnice: Osećam se dobro

Danski fudbaler Kristijan Erisken javio se iz bolnice prvi put nakon što je kolabirao na meču Evropskog prevenstva i poručio da se oseća se dobro.

Vezista Intera u prvom meču Danske na EURO protiv Finske srušio se na terenu, a kasnije je potvrđeno da je imao srčani zastoj.

"Veliko hvala na neverovatnim pozdravima i porukama podrške iz celog sveta. To mnogo znači meni i mojoj porodici. Osećam se dobro, s obzirom na oklonosti. Sada ću navijati navijati za svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saigrače. Igrajte za celu Dansku", napisao je Eriksen na Instagramu, uz fotografiju iz bolničkog kreveta na kojoj je nasmejan.

Danska je poražena od Finske 1:0, a meč protiv Belgije igra se u četvrtak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.