Eriksen prvi put posle srčanog udara posetio trening Intera VIDEO

Izvor: B92, 04.Avg.2021, 21:31

Eriksen prvi put posle srčanog udara posetio trening Intera VIDEO

Kristijan Eriksen je po prvi put od srčanog udara, dobijenog na utakmici prvog kola grupne faze Euro 2020, posetio trening Intera iz Milana.

Danski fudbaler za nero-azure nastupa od prošle godine.

Milanski klub je na svom sajtu objavio da se Eriksen nalazi u "odličnoj psihičkoj i fizičkoj formi".

Eriksen (29) je 12. juna ove godine doživeo srčani udar na terenu tokom utakmice protiv Finske (0:1), u grupnoj fazi Evropskog prvenstva, a nekoliko dana kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugrađen mu je uređaj za pokretanje srca.

U italijanskoj Seriji A zabranjeno je igrati fudbal sa ugrađenim takvim uređajem, a još uvek je neizvesno da li će Eriksen uopšte nastaviti karijeru.

"On će sada pratiti program oporavka, koji su predložili danski lekari u Kopenhagenu. Medicinsko osoblje Intera biće informiasno tokom celog procesa", navodi se u saopštenju kluba.

Vezni fudbaler je za Inter odigrao 44 utakmice, a postigao je četiri gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.