Eriksen opet junak Spursa

Izvor: B92, 14.Dec.2014, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eriksen opet junak Spursa

Kristijan Eriksen doneo je tri boda Totenhemu na teškom gostovanju u Svonsiju, u 16. kolu Premijer lige.

Danac je na startu meča asistirao Heriju Kejnu za vođstvo, Vilfred Boni je doneo izjednačenje Velšanima na startu drugog dela, ali je Eriksen sjajnim golom dva minuta pre kraja doneo bodove Spursima.

Totenhem je tako slavio posle dva loša vikenda i probio se na sedmo mesto sa 15 bodova iza lidera Čelsija.

Spursi imaju četiri boda manje od gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rivala Vest Hema koji je na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Svonsi je četvrti put u poslednjih pet kola ostao bez pobede pa je pao na deveto mesto.

Spursi su opet odigrali bledo, Svonsi je bio konkretniji rival tokom 90 minuta, ali je presudio suvi kvalitet Eriksena za nove bodove "pevaca" u gostima.

Osim golova na startu i u finišu meča, Totenhem je imao još samo dve konkretne šanse, jednu u 18. minutu je propustio Dendžamin Dejvis, a drugu strelac Kejn 12 minuta pre kraja posle kornera.

U međuvremenu je Svonsi dominirao i pretio uglavnom preko Bonija, ali je napadač Obale Slonovače samo jednom uspeo da savlada Igoa Lorisa.

Kolo u Premijer ligi će u ponedeljak zaključiti duel Evertona i Kvins Park Rendžersa od 21 čas.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PREMIJER LIGA: Eriksen dva minuta pre kraja doneo tri boda Totenhemu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Dec.2014

Totenhemu je tri boda u pobedi nad Svonsijem (2:1), u 16. kolu Premijer lige, doneo Kristijan Eriksen.. . Danac je bio najzaslužniji igrač za slavlje Totenhema. Na startu meča je najpre asistirao Heriju Kejnu za vođstvo, Vilfred Boni je doneo izjednačenje Velšanima, ali je Eriksen sjajnim golom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.