Enrikez na pozajmici u Viganu

Izvor: Mondo, 02.Jan.2013, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enrikez na pozajmici u Viganu

Čileanski internacionalac iz redova Mančester junajteda prosleđen Viganu do kraja sezone.

Anhelo Enrikez, talentovani 18-godišnji čileanski fudbaler, prošlog leta stigao je u Mančester junajted, ali je klub sa Old Traforda odlučio da ga na pozajmicu prosledi Viganu do kraja sezone.

"Oduševljeni smo što će Anhelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igrati za naš tim, jer se radi o veoma mladom igraču ogromnog potencijala", rekao je menadžer Vigana Roberto Martinez.

Enrikez je postigao gol na svom debiju u čileanskoj reprezentaciji u prijateljskom meču protiv Srbije prošlog meseca.

Vigan je u zoni ispadanja, zauzima 18. mesto na tabeli Premijer lige.

(Tanjug, foto: AP)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đavoli pozajmili Enrikesa Viganu

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jan.2013

Čileanski internacionalac iz Mančester junajteda, Anhelo Enrikes, igraće na pozajmici u Viganu do kraja sezone.. – Oduševljeni smo što će Anhelo igrati za naš tim, jer se radi o veoma mladom igracu ogromnog potencijala – rekao je menadžer Vigana, Roberto Martines.. Enrikes je postgao gol...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.