Enrike oseća olakšanje što odlazi iz Barselone

Izvor: RTS, 03.Mar.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enrike oseća olakšanje što odlazi iz Barselone

Trener fudbalera Barselone Luis Enrike rekao je da oseća olakšanje zbog toga što će napustiti klub na kraju sezone, dva dana pošto je saopštio iznenađujuću odluku.

"U izvesnom smislu osećam olakšanje i jasno sam koncentrisan da do kraja sezone ispunim ciljeve koji su postavljeni. Opstednut sam samo time da uživam poslednja tri meseca i podstaknem igrače da osvoje titulu", rekao je Enrike >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << španskim medijima.
Enrike je u petak iznenadio sve odlukom da će na kraju sezone napustiti katalonski klub. On je naveo da insistira da je takva odluka lične prirode i negirao je bilo kakve tenzije unutar kluba ili tima.
"Potrebno mi je da se isključim iz svega. Vidim da mnogi treneri uživaju u svom poslu godinama, ali to nije moj slučaj. Ovo je čisto lična odluka", kazao je Enrike. Po njegovim rečima, tokom boravka u Barseloni imao je "idealan" odnos sa igračima, koji se popravljao kako je vreme prolazilo.
Enrike je odluku saopštio posle pobede sa 6:1 nad Sporting Hihonom, koja je posle remija Real Madrida sa Las Palmasom, Barselonu ostavila na prvom mestu u Primeri. Uprkos tome, Barselona je u problemu u Ligi šampiona, pošto je izgubila od Pari Sen Žermena sa čak 4:0 u prvoj utakmici osmine finala i preti joj najranija eliminacija u tom takmičenju u poslednjih 10 godina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Enrike: Osećam olakšanje zbog odlaska

Izvor: B92, 03.Mar.2017

Trener Barselone Luis Enrike rekao je da oseća olakšanje zbog toga što će napustiti klub na kraju sezone, dva dana pošto je saopštio iznenađujuću odluku.

Nastavak na B92...

Enrike: Osjećam olakšanje što napuštam Barselonu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2017

Trener Barselone Luis Enrike izjavio je danas da osjeća olakšanje zbog toga što će napustiti katalonski klub na kraju sezone..."U izvjesnom smislu osjećam olakšanje i jasno sam koncentrisan da do kraja sezone ispunim ciljeve koji su postavljeni. Opsjednut sam samo time da uživam posljednja tri...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.