Izvor: MozzartSport.com, 11.Okt.2021, 00:42

Enrike neće o sudijama, hvali Busketsa: On je naš stub

Selektor Španije zadovoljan igrom svog tima u finalu Lige nacija

Crvena furija je poklekla na poslednjem stepeniku Lige nacija. Mikel Ojarzabal je doneo prednost Španiji na San Siru, ali Karim Benzema i Kilijan Mbape doneli su trofej Galskim petlovima.

Selektor Luis Enrike nije želeo da priča o spornom golu asa Pari Sen Žermena u 80. minutu posle dodavanja Tea Ernandeza.

"Na terenu je delovala kao teška odluka, ali neću >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da razmišljam o tome. Znate moju naviku da ne pričam o sudijama“, rekao je Enrike.

Utorak, 20:45: (1,15) Srbija (9,00) Azerbejdžan (22,0)

On je zadovoljan igrom svojih izabranika na završnom turniru u Italiji.

"Nije važno protiv koga igramo, Španija ima svoju igru. Može da se proceni da li igramo bolje ili slabije, ali niko ne može da kaže da ne izlazimo na istim način proitv svakog rivala“.

Izdvojio je vezistu Barselone Serhija Busketsa.

"Defanzivni su bili dobri. Kontrolisali su vrhunske igrače. Buskets je bio najbolji igrač na turniru što govori o njegovom nivou. Za nas je to od presudnog značaja. On je naš stup na kome zasnivamo igru u odbrani i u napadu. U smislu samopouzdanja, suprostavili smo se svetskim šampionima. Imaće mnogo problema s nama u budućnosti“.

------------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------------

O golu Benzeme za izjednačenje:

"To je penal za njega. Imali smo kontrolu kod 1:0, ali gospodin Karim Benzema je postigao sjajan gol“, zaključio je Enrike.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.