Engleski reprezentativac osumnjičen za seks sa devojčicom

Izvor: RTS, 02.Mar.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Engleski reprezentativac osumnjičen za seks sa devojčicom

Fudbaler Sanderlenda Adam Džonson uhapšen je u ponedeljak pod sumnjom da je imao seksualni odnos sa devojčicom mlađom od 16 godina. "Crne mačke" do daljeg suspendovale nekadašnjeg reprezentativca.

Seks-skandalima na Ostrvu nikad kraja. Adam Džonson, fudbaler Sanderlenda i nekada velika nada engleske reprezentacije, uhapšen je u ponedeljak u svojoj vili, pod sumnjom da je imao seks sa 15-godišnjom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << devojčicom.
Sanderlend je odmah reagovao i suspendovao svog igrača iz svih klupskih aktivnosti, sve do završetka istrage.
Džonson je nekada bio velika nada engleskog fudbala. Stigao je u Mančester siti iz Midlzbroa 2010. godine, ali je posle samo dve godine za 10 miliona funti postao veliko pojačanje Sanderlenda.
Džonson je bio standardni mladi reprezentativac Engleske, a za prvi tim "gordog albiona" zabelećio je 12 nastupa.
Ovo je još jedan u nizu seks-skandala koji potresaju ostrvski fudbal, pošto je Velšanin Čed Evans proglašen krivim za silovanje, dok su igrači Mančester junajteda delili video svog saigrača kako ima seksualne odnose u toaletu jednog noćnog kluba.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.