Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2021, 05:29

Endi Marej se zbog povrede povukao iz singla

Britanac neće braniti zlato

Dvostruki olimpijski šampion u tenisu Endi Marej neće braniti titulu u Tokiju.

Iako je doputovao u Japan, pa u subotu odigrao i pobedio meč u muškom dublu, Marej se uoči svog meča u singlu protiv Feliksa Ožea-Alijasima povukao.

Kako je Britanac objasnio medijima, takvu odluku je doneo u dogovoru sa lekarima, koji su ga savetovali da ne igra i singl i dubl.

Veoma sam razočaran što sam morao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da se povučem, ali medicinski tim me je savetovao da ne igram u obe konkurencije, pa sam morao da donesem tešku odluku da odustanem od singla i fokusiram se na dubl“, rekao je Marej.

Endija će u žrebu singla zameniti Australijanac Maks Pursel. Britanac je, inače, osvojio zlatnu medalju u individualnoj konkurenciji u Londonu 2012. i Rio de Žaneiru 2016. godine.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.