Emotivni Teri: Volim te Lempsi (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2017, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotivni Teri: "Volim te Lempsi" (foto)

Kapiten Čelsija Džon Teri odao je emotivnu počast Frenku Lampardu, koji je objavio da je završio igračku karijeru, i nazvao ga je najboljim igračem u istoriji kluba sa "Bridža".

Lampard je danas obelodanio da je došlo vreme da "okači kopačke o klin", a tokom svoje karijere proveo je čak 13 godina u Čelsiju, sve vreme je sa njim u klubu bio i Teri.

"Najveći igrač u istoriji našeg velikog kluba. Nikada neću zaboraviti sjajne uspomene koje imam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa njim, i osvajanje trofeja iz sezone u sezonu. Osvojio si sve i treba da budeš izuzetno ponosan. Bilo mi je zadovoljstvo i počastvovan sam što smo zajedno iskusili sve te sjajne trenutke", napisao je Teri na "Instagramu".

Teri je vrlo pohvalno govorio i o Lampardovom karakteru.

"Džentlmen na terenu i van njega, vođa u svlačionici. Kada bih birao jednu osobu da bude pored mene u rovovima, to bi bio ti. Ti si vrhunski otac svojim dvema divnim devojčicama. Ponosan sam što mogu da kažem da si mi ortak. Srećno u budućnosti. Čime god da odlučiš da se baviš u budućnosti, biće to veliki uspeh. Volim te, Lempsi", napisao je Teri.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.