Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 16:33

Emeri najbolji menadžer Premijer lige u decembru

Aston Vila trenutno druga na tabeli.

Španski stručnjak Unai Emeri za najboljeg menadžera meseca decembra u Premijer ligi, objavili su organizatori lige.

 - Zahvalan sam i veoma ponosan na posao koji radimo. Važno je biti konstantan, ostati zahtevan i pokušati da svakog dana napreduješ - istakao je Emeri.

Iza njega su ostali Andoni Iraola, Jirgen Klop i Dejvid Mojes. Vila je izgubila samo jedan od sedam mečeva koliko je odigrala u decembru, u kome je upisala pobede protiv Mančester sitija i Arsenala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Emeri trener meseca u Premijer ligi

Izvor: B92, 12.Jan.2024

Trener Aston Vile Unai Emeri osvojio je nagradu za trenera meseca engleske Premijer lige za decembar 2023. godine...Aston Vila je izgubila samo jedan od svojih sedam mečeva u decembru. Ekipa iz Birmingema je vezala uzastopne pobede nad Mančester sitijem i Arsenalom...Ekipa iz Birmingema je upisala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.