Embid smiruje strasti posle kontroverzne izjave

Izvor: B92, 20.Jul.2023, 18:54

Embid smiruje strasti posle kontroverzne izjave

Centar Filadelfije Džoel Embid navodno je spreman da do kraja karijere bude deo 76ersa.

Kako prenosi Fred Kec, novinar "Atletika", Embid ceni ideju "jedan čovek, jedan tim" i želi da krene stopama Kobija Brajanta i Dirka Novickog.

Ta tvrdnja dolazi nekoliko dana nakon što je aktuelni MVP istakao da želi da bude šampion u NBA po svaku cenu, pa čak i ako to znači da mora da ode iz Filadelfije.

"Ja samo želim da budem šampion, po svaku cenu. Ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada će to biti i da li ću igrati za Filadelfiju ili bilo gde drugo... Nije lako, ali ću svakog dana raditi za ovaj cilj", poručio je Embid nedavno.

Sada stiže demant za one koji su ovo protumačili kao najavu odlaska iz tima sa kojim još uvek nije uspeo da stigne ni do finala konferencije.

"Embid je rekao bliskim ljudima da ceni ideju o stvaranju zaostavštine sa samo jednim timom. Dug je put o komentarima o mitskoj zemlji ‘bilo gde drugo‘ i zvaničnog zahteva za trejd", prenosi Kec

Embidov trenutni ugovor važi barem do kraja sezone 2025/26, a nakon toga ima igračku opciju za produžetak na još godinu dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.