Elmander prešao u Galatasaraj

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elmander prešao u Galatasaraj

Reprezentativac Švedske Johan Elmander napustio je ekipu Boltona i prešao u Fenerbahče, saopštio je klub iz Istanbula.
Sa turskim prvoligašem 29-godišnji napadač potpisao je trogodišnji ugovor. On je došao bez obeštećenja, pošto je na kraju sezone postao slobodan igrač.
Elmander je u Bolton došao pre tri godine iz francuskog Tuluza za 8.2 miliona funti, čime je postao najplaćeniji igrač u istoriji tog premijerligaša.
On je ove sezone imao učinak od 12 golova i pet asistencija za Bolton u svim takmičenjima.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Elmander prešao u Galatasaraj

Izvor: Blic, 31.Maj.2011, 01:40

Reprezentativac Švedske Johan Elmander napustio je ekipu Boltona i prešao u Galatasaraj...Sa turskim prvoligašem 29-godišnji napadač potpisao je trogodišnji ugovor. On je došao bez obeštećenja, pošto je na kraju sezone postao slobodan igrač...Elmander je u Bolton došao pre tri godine iz francuskog...

Nastavak na Blic...

Antonio Konte novi trener Juventusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2011

TORINO -..Italijanski fudbalski klub Juventus saopštio je danas da je nekadašnji igrač tog tima Antonio Konte imenovan za novog trenera...Konte, koji je potpisao ugovor na dve godine, na klupi "stare dame" zameniće Luiđija del Nerija..."Konte se vratio u Juventus, ali sada će predvoditi ekipu sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.