El Šaravi kao Pavkov!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

El Šaravi kao Pavkov!

Deluje da će Italijan ostati u Rimu i naredne sezone.

Pisali smo već, Kinezi su pokušali da dovedu najboljeg igrača Rome prošle sezone.

Stefanu El Šaraviju su nuđeni finansijski uslovi koje bi u Italiji mogao samo da sanja, ali je ipak zahtevao i više.

Naime, prema pisanju Gazete delo Sport ofanzivac je pored ogromne plate od 12 miliona evra godišnje tražio da on bude taj koji bi se pitao oko dolaska trenera ili svojih budućih saigrača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na šta su Kinezi rekli NE.

Dalji sled događaja je da će "Faraonu" biti ponuđen produžetak saradnje od strane čelnika Rome, podsetimo bivšem igraču Milana ističe ugovor naredne godine.

Na sličan način je propao i transfer Milana Pavkova u Kini, pa će srpski napadač po svemu sudeći ostati u Crvenoj zvezdi.

Tako da će "Vučica" izgleda finansijski dobitak morati da nađe u transferu drugih igrača, pre svega fudbalera poput Manolasa i Edina Džeka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.