Ekspresno - stigla prva ponuda za Pjateka!

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekspresno - stigla prva ponuda za Pjateka!

Đenova bi mogla da zaradi veliki novac ukoliko odluči da proda Poljaka.

Jedan od najtraženijih napadača od početka sezone je Krištof Pjatek.

Poljak igra u fantastičnoj formi, na sedam utakmica Serije A postigao je devet golova i trenutni je "kapokanonijere" na Apeninima.

Mnogu klubovi su već stali u red da se raspitaju za "zdravlje" 23-godišnjeg napadača, a prvi konkretan korak učinio je Napoli, tvrdi Gazeta delo sport.

De Laurentis je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poslao ponudu vrednu 25 miliona evra uzdajući se u pregovaračke sposobnosti svojih igrača Arkadijuša Milika i Pjotra Zjelinskog koji su Pjatekovi saigrači u reprezentaciji.

Nije vredelo, predsednik "Grifona" Preciozi ga ceni na celih 60 miliona, pa je dogovor za sada daleko.

Januar je bliži, a tada je sve moguće...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prva zvanična ponuda za najboljeg strelca Serije A: Napoli daje keš i pozajmicu do kraja sezone

Izvor: MozzartSport.com, 13.Okt.2018

Meteorski uspon Kšištofa Pjonteka nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Posle golova u dresu Đenove, novi reprezentativac Poljske pogodio je i za državni tim (u porazu od Portugala), nagovestivši da je pred njim svetla budućnost, a posle početnog ispitivanja terena stigla je na adresu Grifona i prva...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.