Eksplozija Lamara Džeksona i nemilosrdne Patriote

Izvor: B92, 09.Sep.2019, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Eksplozija" Lamara Džeksona i nemilosrdne Patriote

Utakmicom između Čikago Bersa i Grin Bej Pekersa započeta je nova NFL sezona, a u nedelju je odigran veliki broj interesantnih utakmica.

Aktuelni NFL šampion, Nju Ingland Patriotsi odigrali su derbi meč u prvom kolu protiv Pitsburg Stilersa i ubedljivo slavili rezultatom 33:3.

"Vremešni" Tom Brejdi je imao još jedan fantastičan meč sa 341 bačenim jardom i 3 tačdaun dodavanja i pokazao da ekipa ponovo cilja na šampionsku titulu.

Patsi su ovaj meč >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrali bez Antonio Brauna, tako da možemo od drugog kola da vidimo još opasnije Patriotse. Stilersi su bili manji zalogaj aktuelnom šampionu, a popularni "Big Ben" Rotlsberger je imao 27 uspešnih dodavanja od ukupno 47 i ukoliko žele da imaju pristojnu sezonu, moraće što pre da zaborave taj ubedljiv poraz.

Kada smo kod ubedljivih poraza, Baltimor Rejvensi su prosto pregazili slabašne Majami Dolfinse rezultatom 59:10! Meč je obeležila sjajna igra mladog kvoterbeka Lamara Džeksona i ruki hvatača Markiza "Holivud" Brauna. Džekson je probao 20 dodavanja, bio preciza 17 puta i dodao 5 tačdaun pasova, dok je 147 jardi uhvatio Holivud Braun na svom debiju.

U ostalim mečevima, Los Anđeles Remsi su sa 30:27 pobedili Karolinu Panterse, Tajtansi su sa 43:13 "demolirali" Braunse, Kanzas je pobedio Džeksonvil 40:26, Minesota Atlantu 28:12, Bilsi su preokretom savladali Džetse 17:16, kao i Iglsi Redskinse 32:27, Čardžersi su bili bolji od Koltsa 30:24, Sihoksi od Bengalsa 21:20, Dalas je u derbiju pobedio Njujork 35:17, San Francisko je sa 31:17 pobedio Tampu, a nerešeno su odigrali Arizona Kardinalsi i Detroit Lajonsi, 27:27.

U noći između ponedeljka i utorka, kolo će kompletirati dueli Hjuston Teksansa i Nju Orleans Sejntsa, odnosno Denver Bronkosa i Ouklend Rejdersa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.