Ekonomac B osvojio Kup regiona Zapadne Srbije

Izvor: KGsport.info, 07.Dec.2013, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac B osvojio Kup regiona Zapadne Srbije


Posle uzbudljive i dramatične utakmice Ekonomac B. savladao je KMF Partenon i osvojio KUP Fudbalskog Saveza Regiona Zapadna Srbija.
Iskusna ekipa iz Smederevske Palanke prva je povela preko Ćosića u 10. minutu iskorisitvši nesporazum u odbrani domaćih. U 14. minutu talentovani Miloš Stojković poravnava rezultat udarcem iskosa koji veoma dobar golman gostiju ne uspeva da ukroti, pa je usledila silna radost ne klupi Ekonomca B.
Tek što je počelo drugo poluvreme, Ninoslav Aleksić dovodi svoju ekipu u vođstvo. Gosti se ne predaju i priliku vrebaju sa svoje polovine terena. jednu takvu koristi Jocić i u 26. minutu na senmaforu stoji KMF Ekonomac B. – KMF Partenon 2:2. Do kraja utakmice nijedna ekipa se ne upušta u neke rizične situacije, pa se rezultat ne menja, već pobednika određuju udarci sa 6. metara.
Prvi kazneni udarac brani golman Ekonomca B. Milićević, a ispostavlja se da je to bilo dovoljno za pobedu Ekonomca i veliku radost domaćih igrača i navijača. Pogotke za Ekonomac B iz udaraca sa 6. metara postigli su : Tanasković, Rakić, Aleksić, Ivan Daniel i Grbović, dok su strelci za goste bili : Ćosić, Kokotović, Jocić i Jevtović pa je konačan rezultat finala KUP-a FSRZS bio Ekonomac B. – Partenon 7:6.
Direktor Druge lige grupa zapad Gospodin Prodanović uručio je kapitenu Grboviću pobednički pehar. Ekipa Ekonomca B. plasirala se u osminu finala KUP-a Srbije gde će im rivali biti prvoligaške ekipe kao i pobednici regiona istočne Srbije, region grada Beograda i region Vojvodine.
Izvor i foto: ekonomac.com

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.