Eklston plaća 100 miliona dolara za završetak sudjenja

Izvor: Beta, 05.Avg.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eklston plaća 100 miliona dolara za završetak sudjenja

MINHEN, 5. avgusta 2014. (Beta-AP) - Nemački sud završio je u utorak sudjenje Berniju Eklstonu koji je bio optužen za davanje mita, pošto je prvi čovek Formule jedan platio 100 miliona dolara poravnanja.

Sudija Peter Nol rekao je u sudu u Minhenu da je sudjenje Eklstonu završeno, prenela je agencija DPA.

Sudjenje je trajalo od aprila kada je Eklston optužen da je nemačkom bankaru Gerhardu Gribkovskom dao mito od 44 miliona dolara, u vezi s prodajom udela u Formuli jedan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Taj bankar je osudjen na osam i po godina zatvora zbog primanja mita i utaje poreza.

Eklston (83) je negirao krivicu i rekao da ga je Gribkovski ucenio.

Njegovi advokati su prošle nedelje zatražili da se zatvori slučaj, zbog nedostatka dokaza da je Eklston krivično odgovoran.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eklston plaća 100 miliona dolara za završetak suđenja

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2014

Tužilaštvo u Nemačkoj saopštilo je danas da će prihvatiti ponudu prvog čoveka Formule jedan Bernija Eklstona od 100 miliona dolara da se završi suđenje na kome je optužen za davanje mita. ..Berni Eklston.. ..Sud u Minhenu će o tom slučaju konačnu odluku doneti tokom popodneva. Tužilac...

Nastavak na Vesti-online.com...

Eklston plaća 100 miliona dolara za završetak suđenja

Izvor: Politika, 05.Avg.2014

MINHEN – Tužilaštvo u Nemačkoj saopštilo je da će prihvatiti ponudu prvog čoveka Formule jedan Bernija Eklstona od 100 miliona dolara da se završi suđenje na kome je optužen za davanje mita...Sud u Minhenu će o tom slučaju konačnu odluku doneti tokom popodneva...Tužilac Kristijan Vajs...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.