Ekip: PSŽ u epizodi Kako skinuti Zvezdu sa neba?

Izvor: RTS, 03.Okt.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekip: PSŽ u epizodi "Kako skinuti Zvezdu sa neba?"

Ugledni francuski list Ekip posvetio je veliku pažnju utakmici između fudbalera Pari Sen Žermena i Crvene zvezde i na čak osam stranica najavljuje duel u Parizu.
U igri reči dominira naslov "Pokušaj skidanja Zvezde sa neba", aludirajući da Parižani moraju da savladaju šampiona Srbije na "Parku prinčeva" posle poraza u Liverpulu (3:2) >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na startu C grupe Lige šampiona.

U prvom planu su i slike iz Beograda sa premijere protiv Napolija, Siniše Mihajlovića i Dejana Savićevića sa trofejom Lige šampiona, uz podsećanje da je Crvena zvezda bila prvak Evrope trijumfom u finalu nad francuskim Marseljom 1991. i da se sada polako vraća sličan pobednički duh.
U opširnoj najavi veliki akcenat se stavlja na srpske navijače, kojih bi, prema nekim najavama, moglo da bude i do 2.000, ali da su podignute visoke mere bezbednosti i da ne bi trebalo da bude problema.
"Trebalo bi da budu raštrkani na stadionu, a insistiraće da budu u grupi. Postoji doza opreza i tenzije", piše Ekip.
Prenose se i reči doskorašnjeg fudbalera Crvene zvezde, Francuza iz Monpeljea Damijana le Taleka, koji je nahvalio Zvezdinu odbranu i posebno kapitena Vujadina Savića, opisujući ga kao igrača "spremnog da umre na terenu", kao i bivšeg trenera Zvezde i selektora Srbije Slavoljuba Muslina, koji smatra da je ekipa Vladana Milojevića snažan kolektiv.
Utakmica 2. kola C grupe Lige šampiona između PSŽ-a i Crvene zvezde igra se večeras od 18.55 u Parizu, uz prenos na RTS 1 i RTS Planeti.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PSŽ mora da skine Zvezdu sa neba"

Izvor: Mondo, 03.Okt.2018

Ugledni francuski list "L'Ekip" posvetio je veliku pažnju utakmici Pari sen Žermen - Crvena zvezda u 2. kolu Lige šampiona..Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler..Ugledni "L’Ekip" je na čak osam stranica najavio meč koji se večeras igra u Parizu na stadionu Park prinčeva...U igri reči dominira...

Nastavak na Mondo...

Ekip: PSŽ u epizodi "Kako skinuti Zvezdu sa neba?"

Izvor: B92, 03.Okt.2018

Ugledni francuski list Ekip (L'Equipe) posvetio je veliku pažnju utakmici između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde i na čak osam stranica najavljuje taj duel.

Nastavak na B92...

PARK PRINČEVA SKORO POPUNJEN: Navijači Pari Sen Žermena i Crvene zvezde zajedno na tribinama (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 03.Okt.2018

Duel fudbalera Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u drugom kolu grupe C Lige šampiona privukao je pažnju navijača.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.