Ekdal se povredio u diskoteci, HSV to okačio na Tviter

Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekdal se povredio u diskoteci, HSV to okačio na Tviter

Nevolje za reprezentativca Švedske

Vezista Hamburga Albin Ekdal propustiće naredni meč u Bundesligi u poslednjem kolu protiv Augzburga.

Ništa neobično, rekli bi mnogi, posebno jer se zna da je Šveđanin nekoliko puta ove sezone odsustvovao zbog povrede, ali nova nezgoda koju je doživeo u subotu uveče verovatno je najčudnija od svih dosadašnjih.

Radi se o posekotini koju je nekadašnji vezista Juventusa i Kaljarija zaradio u noćnom provodu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u diskoteci u Hamburgu. I još je klub sa severa Nemačke sve to mrtav 'ladan okačio na Tviter, što je nešto nezamislivo kod nas jer retko koji klub bi to uradio.

Zbog te povrede, saopštio je HSV, Ekdal će ostati u bolnici narednih dana, pa neće moći da se stavi na raspolaganje treneru Brunu Labadiji za poslednji meč u sezoni. Klupski portparol Tobijas Hauke potvrdio je da se Ekdal ozbiljno povredio u diskoteci, ali nije želeo da otkrije detalje niti koliko će odsustvovati sa terena.

Inače, 26- godišnji Šveđanin ima iza sebe očajnu sezonu u dresu Hamburgera. Zbog serije povreda noge dugo nije igrao, a čak je propustio i baraž okršaje svog nacionalnog tima i selekcije Danske posle kojih se Švedska plasirala na završni turnir Evropskog prvenstva u Francuskoj.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.