Egzodus u PSŽ – 12 igrača na transfer listi

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 23:54

Egzodus u PSŽ – 12 igrača na transfer listi

Pari Sen Žermen će i ovog leta mnogo toga krenuti ispočetka u klubu, ponovo sa novim trenerom, koji je već pobrojao višak.

Dok se čeka da se reši temasvih tema - status Kilijana Mbapea - u Pari Sen Žermenu imaju i drugih važnih odluka da donesu kada je reč o sastavu ekipe za narednu sezonu.

Biće taj zadatak sada lakši kada je imenovan trener, a Luis Enrike ima ideju koga želi i koga ne želi da vidi u timu.

Francuski mediji prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da čak 12 igrača iz aktuelne postave mogu sebi da potraže novu sredinu.

PSŽ trenutno ima 30 igrača na raspolaganju, previše za plan koji se želi sprovesti i stoga će mnogi naredne sezone biti na drugoom lokacijama - ideja je da se sa njima raskine ugovor.

Poslednje ime koji je dobio voljno da potraži drugi angažman je Huan Bernat, koji je u Parizu već pet sezona.

Osim njega, u toj grupi je još nekolicina igrača koja je minule sezone igrala na pozajmicama poput Španca - Kejlor Navas, Abdu Dialo, Georginjo Vajnaldum, Kolin Dagba, Julian Draksler i Levin Kurzava.

SŽ neće praviti problem u slučaju transfera ni Mauru Ikardiju, Timotiju Pembeleu, Leandru Paredesu i El Šadail Bitčiabiju.

Na ovoj listi je i mladi Ugo Ektitike koji je prethodnu sezonu proveo u klubu na pozjamici iz Remsa međutim veliko je pitanje da li će Parižani otkupiti njegov ugovor sada kada je na klupi Enrike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.