Efekat Lamparda - Traženi Englez produžio vernost Plavcima!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Efekat Lamparda - Traženi Englez produžio vernost "Plavcima"!

Novi trener Čelsija je izjavio da računa i na mlade i na iskusne fudbalere.

Povratkom Lamparda izvesno je da će se klub okrenuti ka svojim akademcima i mladim igračima.

Bivši strateg Derbi Kauntija ima veliko ime iza sebe u svetu engleskog fudbala, uzor je mnogim mladim naraštajima, njegova reč ima težinu kod mladih zvezda sa "Stamford Bridža".

Danas je potvrđeno, jedan od onih koji bi trebali da predstavljaju budućnost "Plavaca", Ruben Loftus-Čik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je potpisao produžetak saradnje sa Čelsijem.

Dvadesetrogodišnji vezni igrač je imao toplo-hladni odnos sa Sarijem u prošloj sezoni, danas je potpisao novi petogodišnji ugovor sa "Plavcima". Jasno je da Lamps itekako računa na mladog veznog igrača i pored ozbiljne povrede koja je zadesila samog fudbalera.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.