Edegor zvanično novi fudbaler Arsenala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2021, 13:21

Edegor zvanično novi fudbaler Arsenala

Norveški fudbaler Martin Edegor zvanično je postao član Arsenala, objavio je londonski klub na klupskom sajtu.

Norveški reprezentativac proveo je prethodnu polusezonu na pozajmici u Londonu, a Arsenal ga je otkupio od madridskog Reala za 35 miliona evra.

Edegor je u drugom delu prošle sezone upisao 20 nastupa za tim sa "Emirejtsa" uz po dva pogotka i asistencije.

Prethodno, ekipu Mikela Artete pojačali su iz defanzivac Brajtona Ben Vajt u transferu vrednom 58 miliona evra, odnosno Albert Lakonga iz Anderlehta i Nuno Tavares iz Benfike.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

REALOVO ČUDO OD DETETA U ARSENALU: Tobdžije dovele četvrto pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2021

Posle dobrih igara na pozajmici otkupljen je njegov ugovor..Norveški fudbaler Martin Edegor zvanično je postao član Arsenala, objavio je londonski klub na svom klupskom sajtu...Reprezentativac Norveške proveo je prethodnu polusezonu na pozajmici u Londonu, a Arsenal ga je otkupio od madridskog Reala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.