Edegor: Ponosan sam na traku, jedva čekamo prvenstvo

Izvor: B92, 30.Jul.2022, 18:37

Edegor: Ponosan sam na traku, jedva čekamo prvenstvo

Norveški fudbaler Martin Edegor predvodio je Arsenal kao novi kapiten, a londonski klub deklasirao je Sevilju sa 6:0 (4:0) na Emirejts kupu na svom stadionu.

Strelci za engleski tim bili su Gabrijel Žesus, koji je postigao het-trik, Bukajo Saka sa dva gola i rezervista Edi Nketija.

On je posle meča izjavio da je ponosan što je dobio priliku da nosi kapitensku traku i da jedva čeka da počne šampionat Engleske.

"Veoma sam ponosan što sam kapiten ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sjajnog kluba. Hvala svima za današnju podršku. Jedva čekamo da počne liga. Zahvalan sam treneru na poverenju. Ovo je velika stvar za mene, lepo je biti deo dobre ekipe, tako da ću uživati", izjavio je Edegor posle utakmice u Londonu.

Fudbaleri Arsenala otvoriće novu sezonu Premijer lige gostovanjem gradskom rivalu Kristal Palasu u petak, 5. avgusta od 21.00.

Poslednju titulu prvaka Engleske "tobdžije" su osvojile 2004. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.